Opinions de caps i companys

Cristina Dominguez

Servei de desenvolupament profesional de la Upc, la persona que em va entrevistar i que ha comptat amb mi per diferents contractes durant anys.

EDIFICI VÈRTEX
PLANTA 3
PLAÇA EUSEBI GÜELL, 6
08034 BARCELONA

93 4010945

Remei García

Cap de biblioteca a la Escola Superior d’edificació de Barcelona, amb la que vaig treballar i col·laborar durant dos anys. 

«Vaig tenir la sort de coincidir a l’Escola Politècica Superior d’Edificació (UPC) amb la Montse Àlvarez. La Montse gestionava el servei d’atenció a l’usuari en el torn del matí. Desenvolupava la seva tasca atenent de manera excel.lent a tot tipus d’usuaris (externs i interns), la seva actitud demostrava una clara orientació de servei a l’usuari.El seu servei donava suport de manera transversal a tota la resta de departaments de manera eficaç, implicada i destaca la seva capacitat de resolució d’incidències. A més de les seves altes habilitats digitals el que em sorprenia era la seva creativitat. Va ser capaç de proposar-me i portar a teme amb èxit un projecte conjunt entre el seu servei i el meu quan priori erem serveis que no teniem res en comú. Per mi va ser una sort treballar amb una persona tan assertiva, les seves aptituds i la seva actitud fan que sigui una persona i companya de feina molt recomanable»

EDIFICI P
BIBLIOTECA EPSEB
AV. DOCTOR MARAÑON, 44-50
08028 BARCELONA

93 4016266

Eduardo Alarcón

Responsable de Serveis i atenció a l’usuari de la UPC el meu cap directe durat 5 anys

«es una persona trabajadora, constante, con ganas de aprender . responsable de sus actos , que sabe trabajar en equipo y que no se le caen los anillos cuando se le pide arrimar el hombro»

EDIFICI VÈRTEX

PLAÇA EUSEBI GÜELL, 6
08034 BARCELONA

93 4016187

Antonio Lázaro

Coordinació de Campus Nord, un molt bon cap

«La  Montserrat Álvarez, durant el període que va estar treballant a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va demostrar en el seu treball diari, professionalitat, adaptació a el grup de treball, empatia i facilitat per aprendre els diferents treballs que se li encomanaven.

Així mateix va demostrar ganes d’aprendre nous coneixements per donar valor al seu lloc de treball»

EDIFICI OMEGA
DESPATX 003D PLANTA BAIXA
C. JORDI GIRONA, 1-3
08034 BARCELONA

93 4137808